بوسه بر دست خدا
خدا مارا می بیند
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
نان سیر خانگیِ فوری
 
nan-sir-www.iransit.com-02
 
کلیک کنید
 
 
مواد لازم

1 عدد نان کوچک

  • 1قاشقِ چای خوری سیر له شده ( تقریبا" 1 حبه متوسط سیر) ( انتخاب مقدار سیر به سلیقه خودتان می باشد).
  • 1 عدد نان ساندویچی کوچک
  • 15 گرم کره ( تقریبا" 2 قاشق غذاخوری)
  • 1 قاشق چایخوری شنبلیله خشک
طرز تهیه
  • کره را 15 ثانیه در ماکرویو و یا روی درِ کتری گرم می کنیم.
  • نان را با یک کاردِ تیز به اندازه های 2 سانت 2 سانت طوری برش می دهیم که از هم جدا نشوند.
  • کره، سیر و شنبلیله را در ظرفی مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا به حالتِ خامه مانند در آید .
  • مخلوطِ بدست آمده را روی نانهایِ بریده شده پهن می کنیم و بعد نان را دردو تکه کاغذ آلومینیومی پیچیده، دو سر آنرا جمع میکنیم.
  • این نان را می توانیم با 2 روش داغ کنیم، در فر و یا در قابلمه رویِ گاز.
  • برای داغ کردن این نان در فر ، فررا با درجه 400 فارنهایت ( 240 سانتیگراد) گرم کرده، نان را برای 10 دقیقه در فر قرار می دهیم تا تست شده و طعم دار شود . سپس آن را به صورت گرم سِرو می کنیم.
  • برای داغ کردن این نان در قا بلمه، ابتدا قابلمه خالی را سر گاز گذاشته و در آن را می بندیم و به مدت 1 دقیقه حرارت زیاد می دهیم.( قابلمه چدنی ارجحیت دارد).
  • بعد نانِ در فویل پیچیده شده را در قابلمه قرار داده، درِ قابلمه را گذاشته و نان را برای 4 تا 5 دقیقه با حرارتِ متوسط بالا می پزیم.
  • نان را چندین بار در قابلمه پشت و رو می کنیم تا تمام نان, حرارت را به طور یکسان بگیرد.
  • نانِ سیر را باید گرم سرو کرد.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
سه شنبه 6 خرداد 1393
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی


شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic